JWOnline ONTWERP en BOUWT resultaatgerichte websites en webwinkels
030 700 9 750
“Met onze websites ben jij   klaar voor de toekomst!
Geschikt voor ieder apparaat, onderscheidend in uw branche en beter vindbaar in de zoekmachines.”

Goede E-commerce-strategie als basis van een succesvolle webshop!

“Gemiddelde webwinkel verdient niet meer dan 10.000 euro”

“Ruim 80 procent van de online ondernemers heeft nog nooit een modaal inkomen verdiend met de webwinkel. Ongeveer de helft heeft een jaaromzet van minder dan 10.000 euro. En bijna één op de drie webwinkeliers heeft nog nooit een euro winst gemaakt. Dit zijn enkele conclusies van de expertgroep Online Ondernemen van Shopping2020.” – Bron: Emerce

Profiteer van onze succesformule…

Als jij een webwinkel laat maken dan wil je natuurlijk niet bij bovenstaande groep behoren. Jij wilt succesvol zijn!

Het online verkopen van producten is een vak apart. Ieder product heeft zijn eigen kenmerken en zijn eigen doelgroep. En die doelgroep komt niet zomaar een kijkje nemen, daar is een actieve aanpak voor nodig. Maar voor je het weet heb je 5.000 euro aan Google uitgegeven om te adverteren. Het resultaat? Helaas, vaak nihil…

Wij vinden: Dat KAN en MOET dus anders…

De betaalbare oplossing voor het MKB

Als je kiest voor een webwinkel van JWOnline is er standaard aan alles gedacht. Van een professioneel design, dat geschikt is voor alle apparaten, tot een gebruiksvriendelijk beheerpaneel waarmee je in staat bent om de webshop – eenvoudig – zelf te beheren.

Dat is nog niet alles. We helpen je ook bij het uitdenken en uitvoeren van de juiste strategie. Hoe bereik je jouw doelgroep, hoe zorg je dat de doelgroep geïnteresseerd raakt en tot aankoop overgaat. We hebben zelf veel gezien en meegemaakt en zelf veel fouten gemaakt… Wij helpen jou dus deze fouten te voorkomen. Zo ben je gegarandeerd een flinke stap voor op je concurrenten.

En of je webshop bestaat uit 10 of 100.000 producten: wij hebben alle ervaring in huis om jouw online doelen te realiseren.

Vindbaar in de zoekmachines

Zonder bezoekers is zelfs de beste webwinkel nergens. Wij zorgen er daarom altijd voor dat de website zo is ingericht dat Google (en andere zoekmachines) de inhoud overweg kunnen.

Feiten en Fabels over Google
Bij jouw website krijg je ook ons E-book: “Feiten en Fabels over Google – De perfecte positie voor jouw website in Google”. Hierin lees je stap voor stap wat je zelf kunt doen om zo goed mogelijk vindbaar te zijn!

Je bent nog één stap verwijderd…

… van jouw succesvolle webshop: neem nu contact op met JWOnline. We laten je dan graag zien wat we voor jou kunnen betekenen!

 

Voorbeelden van JWOnline-webshops

PriceAttack.nl

Probikeshop

CapaSpanje

Klantvoordeelshop

 

Neem contact met mij opVolledige controle
  • Volledig en krachtig Wordpress CMS
  • De allerbeste SEO-tools
  • Voor iedereen toegankelijk!
Neem nu contact op. Tijdens een persoonlijke kennismaking
vertellen wij je precies wat we voor je kunnen betekenen.
Ravenswade 54 Bis 3439 LD Nieuwegein 030 700 9 750
Professioneel webdesign

JWOnline is het webdesignbureau dat voor 100% gaat voor het succes van haar klanten.

Alle websites zijn heel eenvoudig zelf te beheren