JWOnline ONTWERP en BOUWT resultaatgerichte websites en webwinkels
030 700 9 750
“Met onze websites ben jij   klaar voor de toekomst!
Geschikt voor ieder apparaat, onderscheidend in uw branche en beter vindbaar in de zoekmachines.”

Ons Team

Goede online marketing en communicatie, verpakt in een goed uitziende en functionele website, moet bereikbaar zijn voor iedere ondernemer. Dat is waar wij in geloven! Ongeacht of je een net gestarte ZZP’er bent of een bedrijf hebt met 20 jaar ervaring. Met die overtuiging werken wij iedere dag met passie en toewijding aan de meest uiteenlopende projecten.

Wij geloven in:

  • heldere en begrijpelijke taal
  • … dat ons succes het gevolg is van jouw succes.
  • … dat wij ervoor zijn om jouw doelstellingen te helpen bereiken
  • betalen voor resultaat veel logischer is dan op basis van  ‘uurtje-factuurtje
  • … dat jij alleen tevreden zult zijn als onze adviezen oprecht zijn en gericht op de lange termijn
  • … het feit dat deze aanpak ervoor zorgt dat jij een fan van ons wordt in plaats van “alleen maar” onze klant!

Iedere dag staan de volgende toppers voor jou te springen om ook jouw online doelen te helpen verwezenlijken…:

Jeroen Wind JWOnlineJeroen Wind
E-commerce verslaafd Ondernemer / Directeur-eigenaar

Ik ben een gedreven internet-ondernemer. In alle projecten ben ik jouw vaste aanspreekpunt. Wat je van mij kunt verwachten? Een grote hoeveelheid enthousiasme, gedrevenheid, passie en doorzettingsvermogen. Ik deel graag alle kennis en ervaring die ik heb op gebied van online presentatie en e-commerce.

Tijdens mijn studie Technische Bedrijfskunde ben ik in 2006 met JWOnline gestart als oplossing tegen de internetwereld die was bezaaid met bedrijven die werkte voor torenhoge – en vooral ondoorzichtige – tarieven en onmogelijke oplossingen. Dat kán en moet anders, was (en is) de gedachte. Inmiddels kunnen we zeggen dat het concept zich heeft bewezen!

Ook in andere e-commercebedrijven ben ik actief als bevlogen ondernemer. Ik werk momenteel hard mee aan het succes van dé dagaanbiedingenwebsite voor Gadgets en Wannahaves van Nederland: PriceAttack.nl (www.priceattack.nl). Daarnaast is ben ik vorig jaar gestart met de meest unieke online koffie-ervaring van Nederland: CoffeeUnique (www.coffeeunique.nl)

Ik ben wakker te maken voor?  Goede espresso, fijne wijn, brainstorm met iemand die zijn dromen najaagt, uitdagend potje squash, een autobiografisch ondernemersboek

 

Marc Hermans
Partner JWOnline / Kwaliteitsfreak / Web-, Graphic en UI/UX-designer

Ik ben een kwaliteitsfreak, vooral waar het visuele communicatie betreft. Van mij kan je daarom verwachten dat ik met vragen kom die misschien niet altijd eenvoudig te beantwoorden zijn, en met ideeën die een onverwachte invulling of aanvulling kunnen vormen op je doelen en plannen. Beiden zijn gericht op het beste resultaat tot en met de laatste puntjes op de “i”.

Mijn eerste webdesign maakte ik in 1996, en sindsdien heb ik designs gemaakt voor eenmanszaken, multinationals, overheids instanties en alle soorten bedrijven daar tussenin. Wat mij vooral onderscheidt van veel van mijn collega’s is mijn uitgangspunt, namelijk dat design een integraal onderdeel vormt van de complete marketing-communicatie, en niet slechts bedoeld is om een prettig uiterlijk te geven aan die communicatie.

Ik ben wakker te maken voor? Spaanse tortilla, cappuccino (maar niet allebei tegelijk), verfrissende ideeën gebaseerd op kennis van zaken en een heldere visie, en uiteraard top-designs.

 

 

Neem contact met mij opVolledige controle
  • Volledig en krachtig Wordpress CMS
  • De allerbeste SEO-tools
  • Voor iedereen toegankelijk!
Neem nu contact op. Tijdens een persoonlijke kennismaking
vertellen wij je precies wat we voor je kunnen betekenen.
Ravenswade 54 Bis 3439 LD Nieuwegein 030 700 9 750
Professioneel webdesign

JWOnline is het webdesignbureau dat voor 100% gaat voor het succes van haar klanten.

Alle websites zijn heel eenvoudig zelf te beheren