JWOnline ONTWERP en BOUWT resultaatgerichte websites en webwinkels
030 700 9 750
“Met onze websites ben jij   klaar voor de toekomst!
Geschikt voor ieder apparaat, onderscheidend in uw branche en beter vindbaar in de zoekmachines.”

Klaar voor de toekomst met een succesvolle website

Jij wilt jouw bedrijf, dienst en/of product zo mooi, goed en duidelijk mogelijk aan de buitenwereld laten zien. Bij JWOnline begrijpen we dat als geen ander!

Daarnaast wil je natuurlijk volledige controle over jouw website en zelf de inhoud kunnen wijzigen waarbij je direct zorgt voor goede vindbaarheid in Google. En dat het liefst zonder de hoofdprijs te betalen!

Dé betaalbare oplossing voor het MKB

Of je nu groot of klein bent: wij vinden dat een succesvolle website voor iedereen toegankelijk moet zijn, zonder in te leveren op kwaliteit of functionaliteit! Om dit mogelijk te maken werken we met een aantal basispakketten die standaard voorzien zijn van alles wat je nodig hebt. En omdat ook wij weten dat jij uniek bent, zijn onze webontwerpen dat ook. Iedere website wordt volledig op maat ontworpen!

Met een volledig en krachtig beheersysteem kun jij vervolgens alle wijzigingen eenvoudig zelf doen. Zo hoef je geen onnodige kosten te maken en behoud je de volledige controle.

Uiteraard begrijpen we dat jij je wilt richten op waar je goed in bent. Dus kom je ergens even niet uit? Geen paniek! Wij helpen je altijd waar dat nodig is!

Professioneel ontworpen

Jouw bedrijf is uniek. Een webontwerp voor jouw bedrijf moet dat dus ook zijn. Daar zorgen we voor. Samen met jou kijken we naar de uitstraling die het beste bij jou (en/of jouw bedrijf) past. Ook kijken we naar concurrenten: hoe kun je laten zien dat je je onderscheidt in de markt.

We doen alles in overleg. Ieder concept ontwerp krijg je te zien, waarna we samen kijken naar de op- en aanmerkingen die er zijn. Pas als je helemaal tevreden bent gaan we verder.

Vindbaar in de zoekmachines

Zonder bezoekers is zelfs de beste website nergens. Wij zorgen er daarom altijd voor dat de website zo is ingericht dat Google (en andere zoekmachines) de inhoud overweg kunnen.

Feiten en Fabels over Google
Bij jouw website krijg je ook ons E-book: “Feiten en Fabels over Google – De perfecte positie voor uw website in Google”. Hierin leest u stap voor stap wat u zelf kunt doen om zo goed mogelijk vindbaar te zijn!

Gebouwd in WordPress

WordPress is een Content Management Systeem; een systeem waarmee je zelf je website kunt beheren. Teksten, afbeeldingen, blogberichten: je kunt het zo gek niet bedenken, je kan het allemaal eenvoudig zelf. De webontwerpen van JWOnline sluiten naadloos aan op WordPress.

Volledige controle over je website

Bij JWOnline ben je zeker van het feit dat je website volledig en compleet is. Standaard is er aan alles gedacht. Van een professioneel webdesign, dat geschikt is voor alle apparaten, tot een gebruiksvriendelijk beheerpaneel waarmee je in staat bent om uw website – eenvoudig – zelf te beheren.

 Je bent nog één stap verwijderd…

… van jouw succesvolle website: neem nu contact op met JWOnline. We laten je dan graag zien wat we voor jou kunnen betekenen!

Voorbeelden

HillFive

Elektro van den Ende

Slangen + Koenis Architecten

Jaap van Zweden

CKVideo.nl

Neem contact met mij opVolledige controle
  • Volledig en krachtig Wordpress CMS
  • De allerbeste SEO-tools
  • Voor iedereen toegankelijk!
Neem nu contact op. Tijdens een persoonlijke kennismaking
vertellen wij je precies wat we voor je kunnen betekenen.
Ravenswade 54 Bis 3439 LD Nieuwegein 030 700 9 750
Professioneel webdesign

JWOnline is het webdesignbureau dat voor 100% gaat voor het succes van haar klanten.

Alle websites zijn heel eenvoudig zelf te beheren